COMPEED® Skavsårsplåster Medium

COMPEED® Skavsårsplåster Medium
COMPEED® Skavsårsplåster Medium

COMPEED® Skavsårsplåster Medium

 

PRODUKTBESKRIVNING

Lindrar smärta direkt

Compeed® Skavsårsplåster Medium ger dig snabb smärtlindring och skön tryckavlastning. Plåstret fungerar som ett andra hudlager, skyddar mot bakterier, är diskret och vattentätt.

Recension

COMPEED® Skavsårsplåster Medium - Behandling av blåsor is rated 4.8 out of 5 by 48.
Rated 5 out of 5 by from Räddat sonens tältsemester Min sexårige son och hans pappa åkte för några dagar sedan på tältsemester. Eftersom jag inte skulle med fick jag inte lov att komma i närheten av packningen (jag brukar ha med väääldigt mycket bra-att-ha-saker och min sambo förbjöd mig att packa. på kvällen innan de skulle åka tog jag med sonen tillbilen och visade att jag stoppade ner ett paket Compeed skavsårsplåster i fickan bakom förarsätet. Idag ringde sonen och berättade att han fått skavsår och att pappa sagt att de fick bara vara på campingen hela dagen för han inte skulle kunna gå så långt. Triumferande drog sonen upp skavsårsplåstrena och de kunde ge sig ut på äventyr. Jag var så nöjd när han i telefonen sa "Visst var det tur pappa att mamma packade med skavsårsplåster"! :)
Date published: 2015-08-04
Rated 5 out of 5 by from Räddaren i nöden! Hade nya skor som jag gick ut i blött väder, aj aj aj, har nog aldrig fått så mycket skavsår/blåsor av ett par vanliga converse förrut! Var väl det fuktiga som gjorde friktionen värre. På kvällen satte jag på Compeed skavsårsplåster över och kunde gå normalt igen :) Ett stort plus att man ändå kan ha sandaler utan att det ser konstigt ut med plåster på baksidan av foten för de syns ju knappt!
Date published: 2015-06-27
Rated 4 out of 5 by from Räddaren i nöden! Jag testar compeeds skavsårsplåster genom buzzdor och är ganska nöjd med dem. Var på festival med sandaler med lite högre klack och det var väl inte så smart ;) Som tur var så låg plåstren förberedda i väskan så det var bara att sätta på dem på de skavda områdena. Plåstren är anpassade för hälen men det var knölarna framme vid stortån som var utsatta så jag testade att sätta dit plåstren. Det gick helt ok men de korvade sig litegrann. Men huvudsaken var ändå att de skyddade fötterna så jag klarade att ha på skorna hela helgen!
Date published: 2015-07-20
Rated 5 out of 5 by from Räddade min 5dagars vandring på Tour Monterosa Redan första dagen hade jag fått kraftiga skavsår på båda hälarna, med hjälp av compeed kunde jag genomföra 6-9 timmars vandringar i resterande 4dagar. Klart att jag kände av mina skav men jag kunde genomföra vår vandring, som förövrigt var helt fantastisk. Tack Compeed!!!!
Date published: 2015-07-19
Rated 5 out of 5 by from Fungerar även på tummen! Sekatören åkte fram och inom kort även en blåsa i tumgreppet. Efter att ha bytt plåster 5 gånger på en dag testade jag Compeed skavsårsplåster. Sitter som berget och är hur behagligt och bekvämt som helst :-)
Date published: 2015-07-04
Rated 4 out of 5 by from Bra produkt Jag fick möjligheten via Buzzador att testa Compeed skavsårsplåster. Dessa plåster är verkligen en räddare i nöden, men jag upplever att de lite för ofta släpper tidigare än väntat, trots att man gjort enligt konstens alla regler - tvättat, torkat så det blir snustorrt, samt att värma med handen på plåstret så det fäster ordentligt. Trots detta är Compeed skavsårsplåster det bästa som finns på marknaden mot skavsår, och jag har alltid plåster hemma för när olyckan är framme.
Date published: 2015-07-14
Rated 5 out of 5 by from Perfekt! Jag gick med i en buzzadorkampanj och fick testa detta, vilket va perfekt tillfälle då jag precis köpt nya converse som måste gås in. Nya converse är som känt väldigt stela och obekväma när man precis köpt dom. Så har dessutom haft dom nu när det varit varmt vilket har gett mig onda blåsor på hälarna, men med hjälp utav COMPEED skavsårsplåster medium har jag kunnat använda skorna ändå och utan att ha ont och utan att förvärrat skavsåren ännu mera.
Date published: 2015-07-01
Rated 5 out of 5 by from Finns inget annat när jag fått skoskav Jag får ganska ofta skoskav av nya skor, oavsett vilken typ. Löpskor eller ballerina spelar ingen roll. Jag har provat runt bland olika fabrikat, men compeed är det enda skoskavsplåster som håller måttet. Eftersom jag vet att jag brukar få problem, så provade jag nu senast, när jag skulle gå på fest i mina nya urfina högklackade skor, att sätta på compeed i förebyggande syfte. Funkade hur bra som helst!! Tips!
Date published: 2015-09-15
 • y_2018, m_4, d_18, h_10
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_45
 • loc_sv_SE, sid_574660132618_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 191.8ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Användning

ANVISNINGAR:

 1. Rengör och torka huden före användning. Se till att området kring blåsan är fritt från krem eller olja.
 2. Ta bort den nedre skyddsfolien. Vidrör inte häftsidan.
 3. Fäst plåstret över blåsan. Se till att kanterna sitter ordentligt genom att jämna till dem mot huden.
 4. Låt plåstret sitta kvar tills det börjar lossna. (Obs! Det kan sitta kvar i flera dagar.)
 5. Ta bort plåstret: Dra inte plåstret uppåt, utan sträck det långsamt längs med huden.

 

Så fungerar det

COMPEED® hydrokolloidteknologi består av en aktiv gel med fuktabsorberande partiklar. COMPEED® skavsårsplåster fungerar som ett andra hudlager och stöder den naturliga fuktbalansen. Plåstret ger:

 • Omedelbar lindring av smärtsamma skavsår.
 • Tryckavlastning och skydd mot friktion.
 • Snabb sårläkning

 

 

Frågor och svar

Vad är en blåsa?
Vätskefyllda blåsor är kroppens sätt att försvara huden mot upprepad friktion. En sprucken blåsa kan vara mycket smärtsam och läkningen tar ofta flera dagar.

Vad beror blåsor på?
Blåsor utvecklas till följd av upprepad skav och friktion, ofta på grund av skor med dålig passform.

Hur behandlar jag blåsor?
Det kan ta flera dagar för en blåsa att läka. Avsikten med behandlingen är att skydda blåsan från mer friktion. Genom att applicera ett COMPEED®-plåster kan du få omedelbar smärtlindring och förhindra att blåsan förvärras.

Hur kan jag förebygga blåsor?
Om du använder skor som gör att du lätt får blåsor kan du skydda dina fötter från skav och friktion med COMPEED® Blåsor. Du kan också förebygga blåsor genom att använda två par tunna strumpor när du tränar.

LÄS MER

 

Se vår informationsvideo kring hur du snabbt och enkelt sätter på COMPEED skavsårsplåster.

Träffa vår fotvårdsspecialist och lär dig mer om skavsår och hur man bäst förebygger och behandlar dem.