Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

10 budord för lyckliga fötter

  1. Omväxling är livets krydda – variera ditt utseende och dina skor.

  2. Håll inte fast vid en viss stil tills den är helt utsliten, i sådana fall kommer dina skor också att bli det.

  3. Regler är till för att brytas – har du prövat ballerinaskor eller motorcykelstövlar med svart slips till? Och vem säger att man inte kan städa i högklackat?

  4. Träning ger färdighet – ingen föddes i högklackade skor, så det finns ingen som kan det här från början. Anmäl dig till en danskurs för att träna på att svänga runt i högklackat eller använd en kundvagn eller barnvagn för att hålla dig i när du tränar på att gå och röra dig i dina nya klackar.

  5. Askungen kastade av sig sina högklackade skor vid midnatt och det kan du också göra. Försök att ta av dig dina höga klackar innan du börjar få ont. Tänk så här när du bär högklackat: kompromissa mellan stil och komfort eller välj Compeed®.

  6. Lyssna på dina ledsna fötter - skon (din sko!) måste passa. Shoppa aldrig när du har trötta, svullna eller skadade fötter – fönstershoppa i stället på nätet tills dina fötter har förlåtit dig.

  7. Fall inte offer för modet: giljotinen tog livet av folk. Skor behöver bra konstruktion och klackar, men komforten är också viktig.

  8. Ha bara på dig konstiga uppfinningar på fötterna om du är försäkrad eller om du sitter ned.

  9. Det finns en orsak till varför klassiska högklackade skor alltid fungerar – älska dina fötter så kommer de att älska dig med.

  10. Man kan aldrig ha för många skor!