Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Vårdande och förfinande pedikyr

Från den heta dejten till en viktig jobbintervju eller en helkväll på stan med dans fram till småtimmarna. En vinnande kvinna är alltid i farten– så det måste dina fötter också vara!

Varför får vi kvinnor fler blåsor än män? Det är ett faktum: vi köper fler skor – och istället för att sluta shoppa behöver vi börja bry oss om våra fötter.

  1. Lyckliga fötter är rena och friska. En gång i månaden bör du göra en pedikyr – antingen hemma eller på en salong. Se det som en nödvändig paus för dina fötter.

  2. Torka fötterna noga, särskilt mellan tårna, avlägsna döda hudceller, slipa hårda hälar med en pimpsten och glöm inte att smörja in fötterna.

  3. Måla och klipp tånaglarna – särskilt om du bär öppna skor och sommarsandaler. Klipp alltid tånaglarna rakt av, runda inte av hörnen, och gå till en fotvårdsspecialist, inte en skönhetssalong, om du får en infektion.

  4. När du är klar med allt fix och trix, varför inte lägga till lite färg? Fötterna är din hårdast arbetande kroppsdel. Belöna dem med neonfärger, pastellfärger, mustig lila eller kanske klatschigt rött – upptäck din egen fotpersonlighet. Låt ditt humör, lika mycket som dina skor, få styra och se till att den vinnande kvinnan får njuta av varje steg!