Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Vilka klackar du ska ha när

… du ska på dejt

försök att välja ett par som passar för just det tillfället och för personen du ska träffa. Vill du vara längre än, och stå och titta ned på, din partner? Klä dig så att du imponerar på din dejt, inte så att du skrämmer bort honom.

… du ska på bröllop

undvik att bära vitt om det inte är du som är bruden. Vitt blir också lätt fläckigt och drar till sig smuts från vattenpölar och löst gräs. Om det är ett sommarbröllop och ni kommer vara utomhus på en gräsmatta eller på en strand är det bra att tänka till innan. Behöver du stå och balansera för att klackarna inte ska sjunka ned i gräsmattan eller sanden? I sådana fall bör du kanske överväga att bära kilklackar. Kan du placera någonting under dina fötter på marken som klackarna diskret kan vila på?

… du ska på en jobbintervju

tänk på situtionen på samma sätt som att du ska träffa dina blivande svärföräldrar för första gången och välj sedan samma typ av skor du skulle burit då. Du vill se så bra ut som möjligt, men det betyder (vanligtvis) inte att du vill se så förförisk ut som möjligt. Låt dina allra högsta klackar stanna hemma. Du vill vara deras självklara val, inte någon de behöver hjälpa upp på fötter för att mattan eller golvet var för halt.

Kom ihåg! Nya skor är underbara

men gå alltid in dina skor innan du har på dig dem ute. Även om det är kärlek vid första ögonkastet måste ni vänja er vid varandra innan ni går ut och gör stan osäker tillsammans.