Be The Unstoppable Woman. How to survive in high heels guide.

Lär dig att gå snyggt

Hur går du in dina högklackade skor? Vi skulle kunna diskutera det i timmar, men vilken vinnande kvinna har så mycket tid över för det?

  1. När du köper högklackade skor bör du välja en klack som du känner dig bekväm med – låt inte modet och rådande trender få bestämma hur ditt nya jag ser ut om det inte känns bra. Vem är det som ska ha på sig skorna, du eller den designer som skapat dem?

  2. Innan du köper skorna bör du prova dem på – gå till den spegel som ligger längst bort i butiken, inte den spegeln som är närmast. Kontrollera att du kan gå dit och att det känns bekvämt innan du köper skorna. Eller, om du har handlat på nätet, gå upp och ned för trappan i ditt hus eller trapphus. Om du är säker på ditt val, så kan du vara säker på att få slippa skavsår.

  3. Vrid på dina höfter när du går. Dra tillbaka axlarna, håll huvudet högt och låt vikten gunga från häl till tå.

  4. När skorna väl är dina – träna på att bära dem och att gå i dem. Träna på att gå både på vardagsrumsmattan och på köksgolvet. Ha på dig dem när du är hemma en kväll eller medan du tittar på din favoritfilm – låt dina fötter bli vana vid passformen och låt skorna bli vana vid dig.

  5. Fantastiska skor är bra vänner. De ska tycka om dina fötter – inte bråka med dem.

  6. Skaffa både en duktig skomakare och bra strumpor – en del skor behöver lite tid på sig. Om du har känsliga fötter kan du ha på dig strumpor medan du går in dina skor för att försiktigt töja ut dem.

  7. Meningen med högklackade skor är att du ska se fantastisk och ståtlig ut. Meningen med COMPEED® skavsårsplåster är att du ska få känna dig som en vinnande kvinna. Med den snygga designen av Jordi Labanda är COMPEED® ett självklart val och tillbehör som bör finnas i varje modemedveten kvinnas handväska.