Kontakt

Vi finns här för att svara på dina frågor! Fyll i formuläret nedan för att kontakta vår konsumentkontakt via e-post. Om du har frågor angående våra produkter får du gärna ta en titt på FAQ-sektionen först!

Förstå hur dina uppgifter används:

  • Om du har frågor angående en av Compeeds produkter: HRA Pharma kommer att använda dina personuppgifter för att behandla dina förfrågningar/förslag och/eller besvara dina frågor.

  • Om du vill uppmärksamma oss på biverkningar: HRA Pharma kommer att använda dina personuppgifter för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter och för att besvara din anmälan om biverkningar.

  • Om du har en förfrågan angående en produkt/medicinsk information: HRA Pharma kommer att använda dina personuppgifter för att besvara dina frågor angående medicinsk information

I enlighet med dataskyddsbestämmelser och i synnerhet den allmänna dataskyddsförordningen har du rätt till tillgång till, till rättning eller till radering av dina personuppgifter. Du har också rätt till dataportabilitet, till begränsning av eller till att invända mot behandlingen av dina personuppgifter.

Se vår detaljerade Integritetspolicy för mer information om behandlingen av dina personuppgifter och om dina rättigheter.